Bandit is géén vervanger voor Boef!

Op een ander forum vroeg iemand waarom we zo snel alweer een nieuwe hond hadden gehaald, of dat ik Boef al zo snel vergeten was of vervangen wilde.
Dat is natuurlijk onzin, ik zal Boef nooit vergeten, en vervangen is onmogelijk…

Wat de doorslag gaf om al zo snel een pup te halen was eigenlijk én dat Tico zich volslagen vreemd begon te gedragen, én dat we voor ons gevoel gewoon een gat in huis hadden nu.
Maar vooral Tico’s gedrag baarde ons zorgen. Normaal kwam hij altijd iedereen even begroeten die binnen kwam, vooral mensen die hij kent. Maandag 3 december hadden we teamvergadering, dus een huis vol bekenden. Hij wufte een keer als de bel ging en kwam nog niet eens z’n mand uit, en dat was dus echt vreemd. Het viel ook de teamleden op, dat dit onze gewone Tico niet was.

Inmiddels komt hij bezoek weer gewoon begroeten, op de normale Tico-manier, en dat zint ons veel beter. Hij komt ook overdag weer vaker bij ons liggen, in de zithoek zeg maar, en dat deed hij eerst ook niet meer.

Af en toe gaat hij zelfs al een beetje spelen met de kleine, dan ligt hij op de grond en staat toe dat Bandit over hem heen klautert en aan zijn oren trekt enzo. Wel komisch soms, dat hij daar zo volstrekt hulpeloos bij kan liggen kijken!

Met de kleine Bandit gaat het best goed, al zijn er momenten dat ik hem wel achter het behang kan plakken. Hij groeit gestaag, snapt al aardig wat zijn naam is, en begrijpt ook al helemaal dat een hand naar beneden doorgaans een brokje aflevert.
De bench in de bus gaat al behoorlijk goed, nou die in de kamer nog want dat vindt hij nog steeds helemaal niks. Ach, dat komt ook nog wel.

Gisteren hadden we de laatste lesdag van het jaar, dus gingen we apekooien. Bandit is voor het eerst van zijn leven over de puppenbrug en door de tunnel gegaan, en dat ging best goed! Brokjes geven daarbij wel de doorslag, hihihi…

Advertenties

One thought on “Bandit is géén vervanger voor Boef!

 1. Marlies De Bruin
  Marlies *HH*
  Dank je! (k)
  16 dec 2007, 23:57
  , Respect
  Bianca Saigon
  Bianca
  Mensen die zoiets denken hebben nog minder verstand en gevoel als een garnaal.Geniet lekker van Bandit en Tico.Niet 1 dier is te vervangen,elk wezen is uniek maar sommige “mensen” snappen dat niet.

  Hartsikke leuk dat t zo goed gaat tussen Tico en Bandit.

  Knuffels voor de heren en neem er zelf ook een:grouphug:
  17 dec 2007, 08:53
  , Respect
  Monique Van Nieuw-Amerongen
  Monique
  Mensen hebben altijd nogal snel hun mening klaar, gewoon je eigen gevoel volgen! Hartstikke goed dat Tico en Bandit samen zo goed gaat. Geniet ervan!

  Monique
  18 dec 2007, 10:21
  , Respect
  Jolanda Van veenendaal
  Jolanda
  late reactie maar ik wilde toch even reargeren.

  Erg aardig van zulke mensen om zoiets te denken, laat staan te vragen MAAR NIET HEUS :stupidme: .
  Het is toch jullie keus!!!!! Een dier wat zo lang bij je is geweest vergeet je niet 1,2,3, ook niet als er weer een nieuw gezinslid bij is.
  Als dit is wat jullie willen en waar jullie je beter/goed bij voelen dan moet je dat zeker doen, en hoef je ook geen uitleg te geven.
  Vind ik;)
  En verder: (k)
  30 jan 2008, 18:16
  , Respect
  Marlies De Bruin
  Marlies *HH*
  Dank je wel, lief van je! :hugging:
  30 jan 2008, 21:42
  , Respect

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s